miercuri, 1 decembrie 2010

Din 2011 vom putea accesa Yahoo.ro!!

Se pare ca piata romaneasca a devenit atractiva si pentru gigantii de la Yahoo. Astfel, ei vor sa creeze incepand cu anul 2011 o pagina yahoo.com.

Nu este de mirare ca Yahoo s-a hotarat sa intre si pe piata noastra. Din ce in ce mai multi romani acceseaza pagina de internet www.yahoo.com, si nu doar o data pe zi. Foarte multi o au setata si ca home page.

Conform studiilor realizate de Antena 3, recordul accesarilor paginii de intenet yahoo a fost stabilit in ianuarie 2009 : 8 milioane de romani. incer, cred ca acest numar va creste si mai mult in urmatoarea perioada.

Despre lansarea portalului yahoo.ro s-a vorbit inca de acum mai bine de doi ani, cand Bobby Voicu fusese numit ca reprezentant al comunitatii Yahoo! in Romania. Pe atunci obiectivul era ca portalul sa se lanseze in toamna lui 2008, insa nimic nu s-a concretizat, Bobby Voicu anuntase in februarie 2009 ca nu mai reprezinta Yahoo! in tara.

Criza a fost un factor care a inghetat planurile Yahoo! pentru Romania in 2009, insa anul acesta discutiile s-au reluat.

Cae este avantajul site-ului Yahoo.ro? In primul rand va exista o echipa din Romaia care se va ocupa de acest site si va publica si stiri in limba romana, si in special stiri despre tara noastra. Acest lucru ii va ajuta foarte mult pe cei care acceseaza Yahoo si nu stiu prea bine engleza.

In al doilea rand, va aduce un beneficiu foarte mare pentru piata romaneasca de publicitate online. Daca in anul 2009, aceasta piata era de 16 milioane de euro, cred ca in urmatorii ani aceasta suma se va dubla.

Se stie ca foarte multe companii apeleaza la publicitate online pentru a isi putea promova produsele si serviciile. Aparitia Yahoo.ro va crea noi posibilitati de promovare si vanzare a produselor online. Ce poate fi mai bun decat sa faci reclama si sa iti vinzi produsele si serviciile pe cel mai utilizat site din Romania? Mai multe detalii gasiti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu