duminică, 19 decembrie 2010

Din nou...Google

Din nou Google…pentru ca ei mereu vin si incearca cate ceva nou care de multe ori ne este folositor de multe ori nu ne ajuta cu nimic sau mai mult ne incurca.
Dar de obicei cand apare ceva nou, toata lumea se gandeste ,,iarasi Google?”. De aceasta data cei de la Google au pus la dispozitie serviciul Google New. Acum totul se gaseste pe
Google New







Consider ca acestea ar fi intrebarile si reactiile pe care utilizatorii le au atunci cand un nou serviciu sau o noua aplicatie a gigantului Google isi face aparitia. Pentru majoritatea utilizatorilor este dificila urmarirea noutatilor Google pe toate blog-urile sale si putini dintre acestia utilizeaza sau cunosc toate serviciile si aplicatiile sale.

Cati dintre utilizatori cunosc Google Googles, Google Healt, Google Voice, Google Sites, Google Checkout, Google Scholar, etc? Pentru a promova serviciile mai putin cunoscute si pentru a veni in ajutorul internautilor ce doresc sa fie la curent cu tot ceea ce este nou, Google propune Google New. Este un site ce regrupeaza toate noutatile, lansarile si cele mai noi update-uri ale produselor si serviciilor sale, pe masura ce acestea isi fac aparitia.

Parerea mea este ca acest serviciu vine in ajutorul multora care doresc sa fie la curent cu ultimele informatii, noutati.

Este interesant de stiut faptul ca Google New, un site foarte util pentru toti utilizatorii, a fost creat de catre un angajat al Google, in timpul alocat proiectelor personale.
In final descoperiti mai jos o scurta prezentare despre Google New:
http://www.youtube.com/watch?v=ql7jGchLAWE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu