joi, 19 ianuarie 2012

PrestaShop-open-source platforma de comert electronic

PrestaShop este un program gratuit, open-source platforma de comert electronic cu mai mult de 90.000 de site-uri construite pe acesta, în funcţie de creatorii sai.

Soluţia are o foarte flexibil tema de proiectare bazate pe care îl face uşor pentru a personaliza şi de o listă extinsă de funcţii şi disponibile de suplimente.

Această revizuire a PrestaShop este a saptea intr-o serie de aici laDeveloper E-commerce creat pentru a oferi o scurtă analiză de platforme de comert electronic populare open-source din perspectiva dezvoltatorului.

Tranşe anterioară sunt:

Numeroase caracteristici

Platforma PrestaShop vine cu o listă extinsă de funcţii. Aceste ins încorporat poate fi economisesc timp pentru dezvoltatorii care altfel ar trebui să integreze instrumente de la terţi sau codul de aceste caracteristici de la zero.

Una dintre cele mai construit-in-uri este un instrument foarte frumos-top caracteristică care poate fi folosit pentru a oferi cumpărătorilor informaţii specifice produsului. În mod implicit, PrestaShop include, de asemenea, un produs lightbox imagine caracteristica, integrarea cu eKomi sistemul de client de revizuire; un mod de catalog, care va permite multi-canal cu amănuntul pentru a arăta că produsele sunt in-store, dar nu este disponibil on-line, precum şi integrarea cu Treepodia pentru comercianti care doresc să genereze în mod automat Clipuri produs.

PrestaShop include un foarte frumos tool-tip de previzualizare informaţii despre produs.

PrestaShop include un foarte frumos tool-tip de previzualizare informaţii despre produs.

Flexibile de design

Scos din cutie - ca să spunem aşa - tema implicită PrestaShop este un pic datată şi aglomerat. Din moment ce majoritatea dezvoltatorilor sunt de gând să facă teme personalizate sau semi-particularizate, acest lucru nu este mare problemă, dar este frumos atunci când o incarcatura de comert electronic platformă, cu o temă implicită atractiv care inspiră, dacă nimic altceva.

Din fericire, PrestaShop este foarte flexibil, şi un dezvoltator familiarizat cu PHP, HTML, CSS, JavaScript si poate face aproape orice cu apariţia platformei. Acest lucru este evident nu numai din dosarele platformei, dar şi din multe site-uri foarte atractive folosind PrestaShop. Cu toate acestea, va dura un pic obisnuirea cu fişierele şablon PrestaShop ei înşişi, dar aceasta este o provocare minora.

Franceză ciorap retailer Archiduchesse are un atractiv PrestaShop-elevator site-ului.

Franceză ciorap retailer Archiduchesse are un atractiv PrestaShop-elevator site-ului.

Înregistrări video şi Documentaţie

PrestaShop prevede mai multe clipuri video tutorial şi Noţiuni de bază documentaţia. De fapt, atunci când un administrator nou busteni in panoul de administrare PrestaShop există un film excelent de a începe să demonstreze că mai multe sarcini comune.

Panoul de administrare PrestaShop include un videoclip bun venit.

Panoul de administrare PrestaShop include un videoclip bun venit.

Instalarea PrestaShop

Site-urile PrestaShop susţine că platforma poate fi instalat în 15 minute, dar aceasta este o estimare de peste. Instalaţie utilizată pentru aceasta recenzie a luat doar un pic mai mult de cinci minute.

Începeţi prin crearea unui gol baze de date MySQL, care poate fi usor de facut dintr-un terminal.

1<span onmouseover="_tipon(this)" onmouseout="_tipoff()"><spanclass="google-src-text" style="direction: ltr; text-align: left">mysql> CREATE DATABASE prestashop;span> mysql> CREATE DATABASE PrestaShop;span>

Pentru a descărca fişierul zip PrestaShop, trebuie să te înregistrezi mai întâi. Dar formularul de înregistrare nu este rea. Odată ce fişierul este zip descărcat, puneţi-l pe serverul de web şi extrageţi-o.

Anul este necesară înainte de platforma PrestaShop libere pot fi descărcate.

Anul este necesară înainte de platforma PrestaShop libere pot fi descărcate.

Înainte navigaţi la dosarul PrestaShop într-un browser, şi urmaţi paşii descrişi în ghidul de instalare. Veţi avea nevoie de a deschide permisiunile de fişiere, pentru aproape fiecare dosar în ierarhia platforma sau face serverul proprietarul aceste directoare.

PrestaShop are un uşor de urmat expertul de instalare.

PrestaShop are un uşor de urmat expertul de instalare.

Înainte de a se poate loga in panoul de administrare, PrestaShop impune ca dezvoltatorul şterge (sau redenumi) directorul de instalare de pe serverul de web şi a redenumi directorul admin la altceva, poate, "administraţie" sau "backend." Odată ce aceste schimbări sunt făcute, procesul de instalare este completă.

PrestaShop impune ca directorul de instalare fi şterse sau redenumite.

PrestaShop impune ca directorul de instalare fi şterse sau redenumite.

Analiza finală

PrestaShop este o platforma de comert electronic foarte bune pe care ar trebui să funcţioneze bine pentru aproape orice proiect de dezvoltare.

Termeni de căutare

PrestaShop , open source

Articole pe aceeaşi temă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu