joi, 12 ianuarie 2012

Cele mai solicitate aplicații pentru iPAD

Dropbox
Aplicația Dropbox  e un plus indispensabil pentru iPad. Este un serviciu de stocare online, care funcţionează pe un iPad, iPhone, telefon Android, sau orice PC Windows sau Mac. Dropbox este folderul în care aţi pus toate fişierele pe care doriţi să le accesaţi cu orice dispozitiv.De exemplu, eşti un student cu un Mac si vrei sa citesti lucrari de cercetare pe oricare din dispozitive. Pe Mac, puneți unele PDF-uri în folderul Dropbox, apoi lansați iPad App Dropbox şi puteţi citi acele PDF-uri de pe tabletă în timp ce vă aflaţi în autobuz. Ai putea lansa, de asemenea, PDF-urile cu App Dropbox pe un smartphone Android sau iPhone.În afară de PDF-uri, puteţi pune video, imagini şi muzică în Dropbox.
Air Video
Să spunem că aţi luat o mulţime de fişiere video iTunes de pe PC-ul , care nu sunt compatibile, sau au fost dobândite prin  mijloace mai puțin legale. Cu AirVideo, puteţi seta rapid un server de pe PC şi să alegeţi un folder în care doriţi să le partajaţi cu iPad-ul.Apoi lansați Air Video de pe iPad şi vă poate reda instantaneu cele mai multe clipuri video în interiorul acelui folder. 
 
Friendly
Aplicația Friendly  seamănă cu un stil propriu de Facebook, astfel încât veţi simţi ca acasă. După ce vă conectaţi cu ID-ul de pe Facebook, în cel mai scurt timp vei fi în contact cu toți prietenii.
GarageBand
Aplicația
GarageBand are un pian, chitara, chitara bas şi tobe și e setată să înregistreze melodii.
Infinity BladeEste un joc super distractiv și interesant care vă ajută să vă deconectați când este cazul.
InstapaperCitirea prin intermediul unui browser web poate fi o corvoada, cu toate aceste anunţuri care ne distrag atenția.Lansați Instapaper butonul
"Read Later" de pe browser-ul web pe PC pentru a adăuga o pagină la lista de lectură. Apoi, pe iPad  puteţi lansa App Instapaper pentru a citi tot ceea ce aţi salvat doar cu cuvinte şi imagini, fără nimic în plus.
Flipboard
Aplicația Flipboard ajută în navigarea mai usoară spre orice pagina socială dorim.


PenultimaAplicația penultima optimizează modul în care puteți lua sau lăsa notițe.
TuneInRadioAsculta toate posturile preferate de radio online cu această aplicaţie. În plus, puteţi utiliza această aplicaţie pentru a seta o alarmă pentru asculta postul preferat dimineaţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu