joi, 12 ianuarie 2012

Apple iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S2

Vorbim despre doua produse care se bat pe piata pentru suprematie, clienti deci cu alte cuvinte pentru venituri. Bineinteles, cele doua tabere isi lauda copilul cat de tare pot, dar intrebarea este care are dreptate. Daca este sa ne luam dupa o sursa neutra (speram) vom afla castigatorul dupa analiza celor de la Telefonino.net a patru caracteristici, si anume: viteza browserului, rubrica telefonica, display-ul si caracteristicile multimediale.

La capitolul viteza browserului, castigator absolut a fost jucaria regretatului Steve Jobs, paginile dorite pe www au fost accesate mai repede decat in cazul in care este folosit un Samsung, iar diferenta intre timpul de asteptare dintre cele doua gadgeturi se face simtita intr-un mod evident.

Daca vorbim despre rubrica telefonica, Samsung demonstreaza inca odata ca less is more, tastele numerice nu ocupa intreg display-ul ca in cazul iPhone-ului iar intreaga rubrica da dovada de simt practic si usurinta in comenzi.

Dar nu se termina aici, Samsung loveste din nou la capitolul display prin marime, prin atractia culorilor oferite de propriul display care fac toate imbunatarile aduse de Apple ultimei versiuni a iPhone insesizabille. Pur si simplu display-ul celor de la Apple arata mai bine.

Evident, la ultima caracteristica analizata nu poate fi decat un castigator si datorita marketing-ului stim prea bine cu totii cine este acesta. Apple prin diversitatea si interactivitatea caracteristicilor sale multimedia dovedeste ca acesta este un capitol la care androidul mai are de invatat.

Pana la urma, scorul este egal iar cele doua companii vor trebui sa demonstreze cu viitoarele produse cine inclina balanta, noi nu putem face decat sa ne gandim ce produs ne place si care ne serveste mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu