joi, 12 ianuarie 2012

Aplicatia „cloud” a saptamanii


            Ziarul The New York Times a proclamat ca Google Music este cea mai buna aplicatie „cloud” a anului 2011 pentru dispozitive cu platforma Android. Serviciile oferite de Google Music au fost/sunt oferite gratuit (ca si celelalte aplicatii din familia Google: Gmail, Google Docs, etc) ceea ce a determinat cresterea numarului utilizatorilor.      


De ce sa alegem Google Music cand avem si alte aplicatii asemanatoare?

·         este gratuit.

·         se poate accesa de oriunde datorita technologiei cloud.

·         se pot transfera 20,000 de piese catre „cloud” datorita aplicatiei, care pot fi descarcate imediat pe dispozitivele Android fara a mai fi nevoie de o sincronizare a fisierelor.

·         Capacitatea de stocare a pieselor muzicale il face pe Google Music un adevarat concurent pentru concurentii principali „cloud music”. (Amazon Cloud Drive si iCloud).



In concluzie Google Music a facut o afacere foarte avantajoasa pe piata dispozitivelor de Android. Prin aceasta aplicatie „cloud” de pe e-market, Google Music ofera utilizatorilor fara nici un cost descarcarea si accesarea unui numar mare de piese muzicale. Eu ca si utilizator m-as profita de acest serviciu gratuit mai degraba decat sa merg la magazin si sa cumpar cd-uri cu melodii.   Serviciile si produsele „cloud” sunt avantajoase si ar trebui incercate si utilizate, fie vorba de Vblock, de jocuri in „cloud”, de ERP in „cloud”, baze de date toate datele sunt stocate pe „cloud” indiferent de marimea acestora si toate aceste servicii la un pret mic. Let`s get started with cloud computing!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu