luni, 9 ianuarie 2012

Lightbox....noul mod Google Plus de vizualizare a fotografiilor

Din moment ce Facebook a venit cu schimbari in ceea ce priveste platforma sa, Google Plus a facut de asemenea, cateva modificari. Astfel acestia ne pun la dispozitie un nou mod de a ne vizualiza fotorafiile: Lightbox. Aceasta evolutie era asteptata ca fiind dinamica si plina de surprize, relateaza Webnews.
Asadar, Google Plus pune la dispozitia utilizatorilor sai, un instrument nou pt vizualizarea albumelor foto. In comparatie cu vechea forma, aceasta pune mai mult accentul pe comentarii si pe optiunile utilizate in gestiunea fotografiilor.
Tot in lista de noutati, apare o noua bara de instrumente, avand menirea de a usura setarea unui anumit nivel de importanta pentru fiecare cerc de prieteni.
O alta schimbare a aparut si la nivelul grficii sistemului de notificari, prin intermediul caruia se pot vedea in avanpremiera anumite evenimente semnalate, in timp ce paginile business pot fi administrate de mai multe persoane.
In concluzie, as putea spune ca atat Facebook, cat si Google Plus au lucrat intens la schimbarea retelelor, ambele venind cu imbunatatiri pentru a facilita accesul utilizatorilor. In ceea ce ma priveste, as vota pentru Facebook. Aici, schimbarile mi se par mult mai evidente si mai bine promovate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu