joi, 19 ianuarie 2012

Facebook si lansarea de noi servicii







Facebook lanseaza noi aplicatii
Facebook a lansat pentru utilzatorii sai americani si canadieni un instrument de prevenire a sinuciderilor prin semnalarea mesajelor care sugereaza ca utilizatorii planuiesc sa-si puna capat vietii.Cand mesajul a fost semnalat ,noua aplicatie Facebook ii trimite autorului un e-mail prin care il indruma sa sune la un numar de urgenta sau sa discute online cu un specialist.
Suntem mândri (...) să oferim noi posibilităţi pentru ajutorarea persoanelor aflate în dificultate", a declarat într-un comunicat Joe Sullivan, responsabil cu securitatea reţelei sociale care numără 800 de milioane de membri.
In Statele Unite au loc aproximativ 100 de sinucideri pe zi si prin parteneriatul intre reteaua sociala Facebook si organizatia care lupta impotriva sinucederii se urmareste reducerea acestora.
Facebook a lansat in septembrie 2011 o noua aplicatie care permite utilizatorilor sa asculte muzica in acelasi timp cu prietenii sai din lista.Daca un prieten din lista asculta muzica prin noua aplicatie Facebook ,atunci va aparea o iconita langa numele prietenului sin sectiunea Chat.dupa ce veti da click pe numele acestuia va aparea o noua fereastra cu butonul”Asculta melodia impreuna cu un prieten”.Daca dati click veti putea asculta aceeasi melodie ca si el.De asemenea se pot asculta diferite melodii impreuna cu mai multi prieteni in acelasi timp fara a renunta la chat.
Aceasta aplicatie are insa si cateva probleme ,pentru a fi functionala trebuiesc activate si doua aplicatii Spotify si Rdio,si trebuie activate aceleasi aplicatii ca si prietenii cu care se asculta muzica in acelasi timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu