miercuri, 11 ianuarie 2012

Lookout Mobile Security


Lookout Mobile Security este o suita de securitate completa pentru telefoanele care au sistem de operare Android. Interfata aplicatiei este user friendly si nu are decat 4 sectiuni : Security , Privacy Advisor , Backup si Missing Device .
Security
Lookout ofera protectie in timp real , astfel ca nu veti fi nici macar o secunda neprotejat. Orice aplicatie nou descarcata este scanata , pentru a va feri de un potential fisier malware.
Privacy Advisor
Aceasta optiune este valabila doar pentru utilizatorii Lookout Premium. Privacy Advisor analizeaza aplicatiile care acceseaza informatii precum locatia in care va aflati , mesajele din telefon sau informatiile personale.
Backup
Backup este o functie foarte utila , deoarece nu odata ni s-a intamplat sa se strice telefonul sau sa ne fie furat , impreuna cu toate numerele de telefon si pozele din el. Oricand puteti efectua o copie de siguranta (backup) care va fi stocata in contul dvs. de pe myLookout.com , iar la nevoie se pot restaura datele in telefon. Functia pentru backup-ul pozelor este disponibila doar pentru clientii Premium. In caz ca uitati sa faceti un backup , nici o problema , telefonul il va face automat pentru dvs. la un interval zilnic sau saptamanal.
Missing Device
Nu va mai aduceti aminte unde v-ati lasat telefonul ? V-a fost furat telefonul ? Functia Missing Device rezolva aceasta problema. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe myLookout.com si sa apasati butonul Locate. E necesar ca telefonul sa aiba o conexiune la internet (3G) pentru a-l putea gasi. Odata conectat , activeaza GPS-ul pentru o localizare mai precisa. In caz ca telefonul a fost furat si sunteti in apropierea locatiei indicate , puteti activa o alarma care suna destul de puternic chiar daca telefonul este pe silentios , alarma care va va permite sa identificati hotul.
Aceasta functie este in principiu utila , insa daca hotul e unul care se pricepe la telefoane , poate dezinstala aplicatia sau poate opri accesul la internet al telefonului , iar in acel moment va puteti gandi deja sa va cumparati un alt telefon :D .
Lookout Mobile Security este gratuit si compatibil cu toate dispozitivele ce folosesc Android.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu