vineri, 20 ianuarie 2012

9 aplicatii Android pentru iubitorii de filme


Mai departe o sa gasiti o scurta descriere a aplicatiilor care va vor ajuta in cautarea de trailere, showuri si inchirieri de filme

1.       IMDb
   Asa cum IMDb este foarte cunoscut in lumea cinefilior, aceasta aplicatie trebuia dezvoltata si pentru smartphone-uri, ea fiind aproape la fel de veche ca internetul, si a fost pe site-ul companiei Amazon.com inca din 1998. Aplicatia ofera o multime de informatii despre filme si emisiunile TV. Aveti posibilitatea de a cauta distributii si fotografii, de a viziona trailere, de a verfica ratingurile si de a crea alerte pentru titlurile de filme. Aplicatia dispune de cea mai mare colectie din lume: peste 1.5 milioane filme si emisiuni TV, peste 3.2 milioane celebritati, actori si actrite, regizori si echipajul lor. Va puteti conecta cu ajutorul contului de Facebook. IMDb este disponibil in lumea intreaga in engleza (US/UK), spaniola, germana, franceza, portugheza, italiana, japoneza, coreeana si chineza.

2.       Flixter
Aplicatia Flixter afiseaza titlurile curente, orele la care sunt spectacolele si filmele, si are, bineinteles si trailere. Interfata arata foarte bine si este foarte usor de navigat in aplicatie. Exista in Flixter, de asemenea, si o sectiune DVD care afiseaza lansarile actuale si viitoare. Este un mod excelent de a afla noile aparitii, putandu-le adauga in lista de inchiriere DVD-uri. Flixter are un catalog cu peste 65.000 de filme, aplicatie prin intermediul careia puteti cumpara bilete de la movietickets.com. Aceasta ofera posibilitatea crearii de liste “Want-to-see”, de a clasa si de a oferi review-uri filmelor vazute deja. Ca si IMDb, ofera posibilitatea de a te conecta cu contul de Facebook.

3.       Fandango
Ca si  Flixter, Fandango va permite sa cautati spectacole si sa vizionati trailere. Daca aveti cont pe Fangando, de asemenea, puteti folosi aplicatia pentru a cumpara bilete la teatre importante. Ai posibilitatea de a le spune prietenilor despre filmul pe care tocmai l-ai vizionat, postezi pe perete Facebook nota pe care o acorzi filmului si review-ul. Un plus al aplicatiei este ca se poate optimiza pentru sistemul de operare 4.0. Fandango are caracteristica “GoNow”pentru a gasi rapid un film in care se ruleaza in zona voastra – se pot sorta filmele in functie de distanta sau de ora de incepere.

4.       Redbox
Daca sunteti fani Redbox, probabil veti dori si aceasta aplicatie. Aceasta va permite sa cautati titluri de filme, sa urmariti trailere, sis a le rezervati la Redboxul local. Tot aici gasiti si jocuri pentru Wii, Xbox 360 si Playstation 3. Puteti rezerva un film sau un joc: odata ce ati gasit ceea ce cautati, rezervati-l cat mai repede posibil pe telefonul vostru, astfel acestea va vor astepta pana veti ajunge la un chiosc Redbox. Exista posibilitatea de a rezerva pana la 5 titluri odata.
5.       Google Search
Puteti folosi optiunea standard de cautare Google Android pentru a cauta spectacole. Trebuie doar sa apasati butonul de cautare de pe dispozitivul vostru Android, scrieti “filme”si introduceti codul postal. Se vor afisa orele la care se tin spectacole la teatru pentru codul postal pe care l-ati introdus. Dupa ce dati click pe titlurile filmelor, veti avea optiunea de a rula trailerul sau click pe linkul IMDb pentru mai multe informatii. Aplicatia Google Search pentru Android este cel mai rapid mod de cautare pe web si pe telefon.

6.       Netflix
Uitati-va la biblioteca Netflix cu aplicatia pentru Android Netflix. Din pacate, daca inca mai aveti un cont pe Netflix DVD, nu veti putea sa gestionati lista de asteptare de DVD-uri cu ajutorul aplicatiei. Netflix poate fi folosit pe dispozitive cu Android 2.2, 2.3, 3.x si 4.x in USA, Canada si America Latina. Ca si celelalte aplicatii, se poate downloada si instala gratuit.

7.       Crackle
Crackle va ofera posibilitatea de a viziona gratuit filme si emisiuni mai vechi. Te poti uita la lung metraje de la Hollywood pe telefonul tau Android, gratuit si la cerere. In fiecare luna sunt adaugate ultimele aparitii, atat in seriile de filme cat si din cele artistice. Pe Android Market se poate gasi o lista cu telefoanele care suporta aceasta aplicatie.

8.       HBO GO
HBO GO este doar pentru abonatii HBO, dar cu el puteti accesa titlurile de pe telefonul sau tableta ta Andoid. Este o buna modalitate de a viziona filme renumite si, desigur, si filmele HBO. HBO GO este disponibil numai in SUA. Cerinta minima este conexiune 3G pentru vizualizare pe dispozitive mobile.

9.       Hulu Plus
     Aplicatia Hulu Plus va ofera acces premium la continut prin intermediul dispozitivelor Andoid. Puteti gestiona sezoanele trecute ale emisiunilor TV, editati lista de asteptare si sa vizualizati sute de filme de la Miramax si Criterion Collection.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu