joi, 19 ianuarie 2012

Comertul electonic-finantare europeana de 2 milioane de lei

Comertul electonic-finantare europeana de 2 milioane de lei

Imm-urile sunt cele care beneficiaza de aceasta finantare, dar numai cele care sunt mai vechi pe piata. Cele mai noi aparute nu vor beneficia de aceasta finantare.

Prin intermediul acestui program vor primi ajutor achiziţiile de aplicaţii software, echipamente IT, servicii de consultanţă, alte mijloace fixe, pentru licitaţii electronice, pentru tranzacţii electronice securizate, pentru plăţi electronice sau pentru e-learning.

Acest proiect va fi implementat in maxim 2 ani.

Clientii au prins incredere in magazinele online iar acestea s-au dezvoltat tot mai mult in ceea ce priveste produsele scoase la vanzare. Cele mai cautate sunt site-urile pentru femei care ofera cupoane de reduceri de pana la 90 %, ceea ce in magazinul de la stada cumperi cu 250 ron in magazinele online gasesti cu 100 ron.

Aceste magazine online pot participa si la Gala Pemiilor eCommerce, unde se reunesc nume sonore din industria online si dezbat subiecte de actualitate si interesante pentru magazine si comercianti.

Daca detii un magazin online, pana sa devii un castigator al GPeC trebuie sa treci prin mai multe etape pe o perioada de 8-10 luni iar magazinul este analizat de catre specialisti dupa anumite criterii.

GPeC are scopul de a creste calitatea magazinelor online si de a schimba parerea oamenilor in ceea ce priveste plata online. Comertul electronic este singurul care a rezistat pe timp de criza si continua sa se dezvolte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu