vineri, 27 ianuarie 2012

Magento - Best Open Source eCommerce Platforma


Vanzarea este o provocare mare în perioadele de astăzi, şi o provocare şi mai mare în sine reprezintă, atunci când ai ajuns să o fac on-line! Nu este vorba doar de întreprinderi similare şi magazine în cartier v-ar fi concurente împotriva. După ce ia-on-line, sunteţi în competiţie împotriva lumii întregi. Acestea fiind spuse că, având o prezenţă on-line este critică pentru succesul afacerii în vremuri de astazi. Asta în cazul în care baza de clienţi se îndreaptă spre.Numai in SUA, eCommerce calculată peste 200 miliarde dolari in vanzari.

În stare de funcţionare un magazin on-line, unul dintre cei mai importanti pasi este de a afla cea mai bună soluţie bazată pe o platformă deschisă de comert electronic sursă pentru afacerea ta. Un procent mare de oameni recomanda Magento, o întreprindere versatil open source platforma de comert electronic care are ca scop să se ocupe de toate aspectele legate de construirea şi menţinerea unui site de comert electronic soluţie pentru întreprinderile mici, mijlocii sau întreprindere. Acesta este denumit ca "platforma pentru creştere economică" pentru întreprinderile care doresc să ia activităţilor sale la nivelul următor de către merge on-line.

Ce e cel mai bun despre Magento este set robust de caracteristici care sunt scalabile şi personalizate pentru comoditatea de vânzători şi cumpărători. Întreprinderile pot avea control asupra continutului, aspectul şi funcţionalitatea magazin online cu Magento. Panoul de administrare puternic, dar usor de navigat oferă instrumente de management de marfuri, SEO-friendly capabilităţi, merchandising şi completă şi funcţii de introducere pe piaţă cum ar fi cosuri de cumparaturi online, opiniile, cumpărături sociale, up-selling/cross-selling, liste de dorinţe, E-newsletter-ul de management, şi integrare cu gateway-uri de plată numeroase. Magento prevede, de asemenea, extinse de analiză şi rapoarte, precum şi la fel de uşor de gestiune a stocurilor.

Nu numai întreprinderile mici, dar cele mai recente branduri au utilizat această aclamatul open source, inclusiv platforma de comert electronic Lenovo, 3M, Nokia, Fox, Olympus, North Face, Samsung, Londra Myla, şi Visio.

Magento a avut peste 10.000 de descărcări în termen de 15 zile de la eliberarea sa şi până în prezent au existat 750000 descărcări +, şi mai mult de acest aplicatii open-source bazate pe platforma de comert electronic vor trăi zi de zi.

Potrivit CNET News , Magento, lider open source platforma de comert electronic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu