Când vine vorba de platformele open source de comert electronic, există o mulţime de a alege de la. Aici, vom arunca o privire atentă la cele mai bune disponibile la 15, care ar trebui să te ghida în direcţia cea bună. Eu nu am de gând să se întindă de anchetă platforma perfecta nu este uşor. Fiecare are propriul set de argumente pro şi contra şi a fost conceput cu un utilizator uşor diferită în minte. Încărcarea produselor şi particularizarea magazinul tau poate fi foarte consumatoare de timp, asa ca asigura-aţi dat mai multe platforme a încerca înainte de a face ca decizia finală şi să integreze o în site-ul tau.

1. Magento (gratuit)

Ai doar trebuie să se uite la lista de clienţi Magento de a realiza ceea ce o bucata excelenta de software open-source este. Samsung, North Face, Stussy şi Nespresso poţi folosi toate-l la putere magazinele lor online. Este folosit cu 30.000 de comercianti si este cea mai rapida platforma de comert electronic în creştere. Trebuie să plătească pentru Enterprise Edition, care este plin de funcţii extrem de utile, dar Edition comunitare, destinate doar pentru dezvoltatori, este liber pentru a descărca şi utiliza.

2. osCommerce (gratuit)

osCommerce este absolut gratuit sub GNU General Public License şi satisface foarte bine la nevoile celor mai multi oameni. Deloc surprinzător, având în vedere cât de uşor este de configurat şi rulează, acesta este extrem de popular, alimentarea peste 228,700 de magazine on-line. Astfel de popularitate vine cu un dezavantaj semnificativ cu toate acestea, el face mai greu pentru tine sa se diferentieze magazinul dvs. din alte mii de persoane acolo. Dacă doriţi să stea afară din mulţime, ai de gând să necesitatea de a utiliza o parte din 5800 suplimente disponibile, dintre care unele costa bani.

3. OpenCart (gratuit)

Nu numai OpenCart arata foarte bine, este extrem de scalabil. Puteţi crea un numar nelimitat de categorii, vinde un număr nelimitat de produse, accepta mai multe monede, utilizează mai multe limbi, şi a alege din peste 20 de plată şi 8 metodele de expediere. Este uşor de utilizat şi de căutare-motor-friendly, deci va ajuta importanţă dvs. în Google. Clienţii pot revizui chiar şi rata de articolele pe care le vinde. Nu e la fel de popular ca OsCommerce, astfel de ajutor şi de îndrumare nu este atât de liber disponibil, dar este o vedere naibii mai bine.

4. Comerţ Spree (gratuit)

Spree este o platforma open-source de comert electronic pentru Ruby on Rails.Utilizarea sistemului de extensie Spree, veţi avea posibilitatea de a personaliza magazinul dvs. şi de marca-te de la competitori. Caracteristici utile includ suport pentru gateway-uri de plată peste 50 de ani, pagina checkout unică şi logică fiscale personalizate, care poate salva o mulţime comercianti de timp şi efort. De asemenea, vine cu Google Analytics construit inch

5. PrestaShop (gratuit)

PrestaShop este un alt robust, grad profesional-e-commerce pe care le puteţi descărca, instala şi folosi gratuit. La capătul din spate, veţi utiliza un plin-featured de back-office aplicaţie pentru a gestiona afacerea dvs. on-line (inclusiv inventar, comenzi, transport maritim, şi clienţii), în timp real. Plăţile clienţilor dvs. sunt trimise direct în contul dumneavoastră bancar comerciale care folosesc cele mai noi tehnologii de securitate.

6. VirtueMart (gratuit)

VirtueMart, care a fost proiectat pentru a lucra alături de Joomla!, Este un coş cu adevărat elegant în care clienţii se simt confortabil cu instantaneu. Nu numai că lăsa clienţii să cumpere lucruri, ea le permite să creaţi un cont, adăugaţi adrese şi acces la istoricul ordinea lor. Mai multe limbi şi monede, şi număr nelimitat de produse şi categorii sunt acceptate. 2,5 milioane de oameni au descărcat VirtueMart până în prezent şi marea majoritate este fericit cu rezultatele.

7. Ubercart (gratuit)

Ubercart este conceput special pentru oameni de vânzare lucruri cum ar fi descărcări de fişiere, înregistrări eveniment, accesati site-ul trece şi bilete eveniment, mai degrabă decât produsele de fizică. Ca VirtueMart, care trebuie să fie integrate cu Joomla!, Ubercart trebuie să fie integrat cu Drupal. Utilizatorii Drupal veti simti confortabil alegerea modulelor ideal şi teme pentru a personaliza magazinul lor cu, dar dacă nu sunteţi un utilizator Drupal, am sugera alegerea unei platforme care este un pic mai simplă.

8. Zeuscart (gratuit)

Cel mai bun lucru despre Zeuscart este interfaţa de utilizare al acestuia, care este bogat, atractiv, uşor de utilizat şi, în general, mai puţin plictisitor decât cele mai multe dintre UIS open-source care le-am să te uiţi la o bază de zi cu zi.Proiectat cu întreprinderile mici şi mijlocii în minte, utilizatorii pot face cele mai multe URL-uri de SEO friendly, carduri cadou, reduceri, template-uri de e-mail şi de tip-de stabilire a preţurilor, ceea ce face posibil să scadă preţurile pentru comenzi în vrac.

9. Afcommerce (gratuit)

Dacă doriţi să păstraţi platforma de comert electronic foarte, foarte simplu, apoi Afcommerce ar putea fi opţiune pentru tine. Nu e deosebit de bune caută, nici pe client, nici partea de utilizator, dar funcţionează drept afară de la cutie şi este ideal pentru incepatori. Ea are o rapidă de o pagină checkout, ajuta la pop-up client ferestre şi de conturi de clienti sunt generate automat din comenzi.

10. Zen Cart (gratuit)

Usor de instalat, uşor de personalizat şi uşor de administrat, Zen Cart este perfect pentru cei care doresc o platforma de comert electronic simplă, fără tam-tam. Acesta este dotat cu un manager de buletin, cupoane de reduceri, cupoane de cadouri şi toate caracteristicile de bază te-ai aştepta. Utilizatorii pot profita din plin de numeroasele suplimente disponibile pentru a personaliza magazinul lor şi să facă experienţa lor admin un pic mai uşor. Prea multe suplimente, însă, şi interfaţa cu utilizatorul se ajunge destul de aglomerat, care este un dezavantaj al platformei.

11. SimpleCart js (gratuit)

SimpleCart (js) 2.0 nu mai este doar pentru Paypal. Se lucrează acum cu Google Checkout, de asemenea. Puteţi adăuga acum increment, decrement, şi elimina butoane la coş. Aveţi posibilitatea să rearanjaţi elementele de asemenea, schimba tag-uri HTML, face orice doriţi să afişaţi coş cum doriţi. Nr baze de date, fără programare, fără dureri de cap. Un simplu javascript coş de cumpărături, în temeiul 20KB pe care le poate seta în câteva minute. Este usor, rapid, simplu de utilizat, şi complet personalizabil. Tot ce trebuie să ştiţi este HTML de bază.

12. tomate coşul de cumpărături (gratuit)

TomatoCart este noua generaţie de soluţii open source cosul de cumparaturi.Acesta este ramificată de la osCommerce 3 ca proiect separat. Pe măsură ce aplicaţiile web devin tot mai sofisticate, moderne tehnologii web 2.0, cum ar fi Ajax şi de Rich Internet Applications oferă îmbunătăţiri semnificative gradul de utilizare şi face ca interacţiunea cu interfete web mai rapid şi mai eficient.

13. CubeCart (gratuit)

CubeCart este mare. Se integrează foarte bine în tot felul de site-uri şi arată foarte profesionist din punct de clienţi "de vedere. CubeCart 3 este gratuită şi CubeCart 4, platforma premium, costurile de £ 110. Există o serie de diferenţe semnificative între cele două: CubeCart 3 are 3 skin-uri, CubeCart 4 are 5; CubeCart 3 a 4 pasi de plată, CubeCart 4 are 2; Anul client este obligatorie în CubeCart 3, dar opţional în CubeCart 4, etc, etc, etc Vă recomandăm. investesc în CubeCart 4 daca esti serios despre cum se utilizează platforma pentru o lungă perioadă de timp, dar sugerăm să vă dau 3 un du-te prima pentru a vedea dacă vă place senzaţia de ea.

14. RokQuickCart (gratuit)

RokQuickCart este un coş foarte, foarte simplu pentru Joomla!. Simplităţii sale, cu toate acestea, este atât un ajutor şi o piedică ca desi poate fi înfiinţat în câteva minute, îi lipsesc câteva caracteristici pe care le veţi găsi în alte platforme în această listă, de exemplu, aceasta acceptă numai plăţi prin PayPal şi Google Checkout . Acestea fiind spuse, este, în general, arată bine şi a afişa imaginea produsului este impresionant.

15. StoreSprite (gratuit)

În ciuda fiind complet liber, StoreSprite oferă multe caracteristici pe care te-ai aştepta să găsiţi doar pe plătite-şi platforme pentru mai populare. Acestea includ puncte de loialitate, evaluări clienţilor şi clienţi, notificări de stare, de urmărire a comenzii, oferte, cele mai bune vânzători şi conturile cumpărătorilor.Principalul dezavantaj al platformei este faptul că magazinul dvs. va veni cu notificările vizibile StoreSprite drepturile de autor, cu excepţia cazului în care îl plătiţi pentru a le eliminate.

James Adams este un scriitor de personal cu excepţia Cartuş de unde a clienţi de produse, cum ar fi 901 HP . De asemenea, el scrie despre design si marketing pe blog-ul lor.