joi, 6 septembrie 2012

Vodafone RO - Plan de investitii

       Vodafone  va investii 500 de milioane de euro in Romania

Grupul de telecomunicatii Vodafone va investi jumatate de miliard de euro in Romania, in urmatorii cinci ani, a anuntat noul director executiv al companiei, Inaki Berroeta. 
Printre planurile de investitii se numara constructia unei retele 4G, care va duce la crestere de peste patru ori a vitezei pentru Internetul mobil, relateazaZiarul Financiar.

Potrivit lui Berroeta, piata de comunicatii din Romania are un potential semnificiativ, chiar daca a scazut de la nivelul maxim atins in 2008, de 4,5 miliarde de euro, la 4 miliarde de euro.

In prezent, Vodafone este a doua companie de pe piata de telecomunicatii din Romania, avand venituri anuale de un miliard de euro si aproximativ 10 milioane de clienti.

Din 1997 pana in 2010, grupul britanic a investit doua miliarde de euro in Romania, iar noile investitii de 500 de milioane de euro vor viza toate departamentele companiei


Vodafone a investit 7 mil. euro in rebrandingul a 100 magazine proprii : 

Compania a deschis un magazin de tip concept-store de 500 de metri patrati in centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Capitala, in locul unui magazin Diverta.
Operatorul de telefonie mobila are in prezent 710 de magazine, dintre care 240 sunt magazine proprii Vodafone, iar restul apartin dealerilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu