joi, 6 septembrie 2012

Vodafone RO - parteneri


                          Noi parteneriate incheiate de Vodafone 

Vodafone România a anunţat pe 15 aprilie semnarea unei serii de parteneriate cu principalele magazine online din ţară,www.emag.ro , www.pcfun.ro  şiwww.cel.ro  , prin care clienţii acestora pot cumpăra online abonamente de date mobile Vodafone, odată cu achiziţia oricărui laptop sau netbook din oferta magazinelor. În curând, şi magazinul onlinewww.pcgarage.ro  se va alătura programului.
„Parteneriatele încheiate de Vodafone România cu principalii jucători din piaţa magazinelor online adresează nevoile crescute de comunicare ale clienţilor, facilitând accesul acestora la un portofoliu vast de laptop-uri, netbook-uri şi alte dispozitive de comunicare. Astfel, utilizatorii au acces la oferte avantajoase, prin care beneficiaza atât de preţuri reduse ale dispozitivelor, cât şi de acces rapid la Internet prin ofertele de date Vodafone", precizează Karsten Wildberger (foto), Chief Commercial Officer la Vodafone România.
Dupa ce efectuează tranzacţia online, utilizatorii primesc prin curier contractul de abonament, care trebuie semnat şi returnat, moment în care se face activarea abonamentului de date Vodafone.
„Parteneriatul cu Vodafone înseamnă pentru noi un pas foarte important în întregirea gamei de servicii asociate laptopurilor şi netbookurilor, produse pentru care eMAG deţine peste 20% din piaţa românească. În ziua de azi, când lipsa conectării online este de neconceput, pachetele de soluţii mobile de tipul laptop plus servicii de Internet sunt o alegere naturală pentru clientul final. Am optimizat în ultimele 18 luni procedurile de semnare a contractelor de orice fel direct la domiciliul clientului, aşadar de azi putem livra rapid oriunde în ţară abonamente de servicii de Internet Vodafone împreună cu oricare dintre cele peste şase sute de modele de laptopuri şi netbookuri din oferta noastră", precizează Radu Apostolescu, Director de Marketing şi cofondator al eMAG.
Utilizatorii eMAG care achiziţionează un abonament de date Vodafone beneficiază de o reducere în valoare de până la 500 de lei, la achiziţionarea oricărui laptop sau netbook..
„În ultima perioadă, am remarcat o preferinţă crescută a utilizatorilor pentru soluţii portabile şi mobile complete, iar parteneriatul nostru cu Vodafone oferă o astfel de soluţie completă de netbook sau notebook plus Internet. Astfel, cumpărătorii vor putea utiliza un notebook achiziţionat de la PCfun.ro conectat la Internet de mare viteză încă de la achiziţie. Iată de ce suntem convinşi că aceasta va fi o ofertă foarte apreciată de clienţii noştri", precizează Marius Ghenea, Preşedintele FiT Distribution, companie ce operează magazinele online PCfun şi PCGarage.
În urma parteneriatului exclusiv, utilizatorii PCfun pot achiziţiona, ca ofertă specială la cumpărarea unui abonament de date Vodafone Internet Nelimitat Professional, netbook-ul Acer Aspire One 531h-0B la preţul de 599 lei, cu modem inclus.
"Suntem încântaţi să demarăm acest proiect important împreună cu Vodafone România. Comunicaţiile mobile şi IT-ul se integrează rapid, iar acest parteneriat va contribui cu siguranţă la dezvoltarea ambelor direcţii şi completarea lor reciprocă pe termen lung. Scopul nostru comun este de a oferi valoare adăugată clienţilor noştri, prin konw-how-ul şi serviciile oferite. Prin colaborarea cu Vodafone reuşim să venim în întâmpinarea utilizatorilor care doresc mobilitate şi cele mai bune performanţe, profitând în acelaşi timp de avantajele promoţiilor oferite de CEL.ro. Acest parteneriat aduce beneficii de ambele părţi, contribuind la dinamica serviciilor de date şi implicit la creşterea numărului de potenţiali clienţi pentru comerţul online", precizează Tiberiu Pop, Director Executiv al Corsar Grup, companie ce operează magazinul online Cel.ro.
Acordul exclusiv cu Cel.ro permite utilizatorilor achiziţia unui notebook Acer AS5741G la un preţ redus până la 2.099 lei, în funcţie de abonamentul de date Vodafone încheiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu