miercuri, 5 septembrie 2012

looms.ro - descrierea activităţii



Activitatea firmei cuprinde furnizarea de informaţii din diverse domenii de activitate şi oferirea de spaţiu publicitar online.
Serviciile informaţionale sunt furnizate prin intermediu platformei www.looms.ro. Ideea looms (Loom = maşină de ţesut, plural: looms = maşini de ţesut) pleacă de la fuior, fuioare care puse laolaltă, într-un război de ţesut, crează ceva definit, cuantificabil şi folosibil. În cazul firmei, fuioare de informaţie culese de peste tot, aşezate într-o formă coerentă şi cu un rezultat utilizabil. Prin looms.ro se evidenţiază asemănările dintre un război de ţesut şi conexiunile puternice realizate în urma punerii cap la cap a “firelor de informaţie”. Sloganul “Afli tot ceea ce vrei să ştii dintr-un singur loc” ataşat platformei, subliniază diversitatea domeniilor la care se referă informaţiile.
Looms.ro este o platformă ce curpinde informaţii de interes general din diverse domenii de activitate. Ea tratează şi aspectul promovării şi al reclamelor online, oferind astfel posibilitatea potenţialilor clienţi de a-şi face cunoscută afacerea pe plan naţional. Site-ul pune la dispoziţie informaţii generale pentru categorii precum: evenimente, turism, afaceri, instituţii de stat, sănătate, divertisment şi timp liber, cultură, pentru copii, iubitorii de animale.
Web site-ul se doreşte a fi un portal care să ofere utilizatorilor accesul facil la informaţie şi care să vină cu completări la rezultatul afişat. Looms.ro poate deveni “wikipedia de România”, cu un conţinut concret, verificat, sub girul unei autorităţi, spre deosebire de wikipedia, al cărui conţinut este în întregime generat de utilizatori, implicit, imprecis, cu un grad redus de credibilitate.
Site-ul este, în aceeaşi măsură, un portal inspiraţional atât la nivel de vizitator, cât şi la nivel business. Inspiraţional pentru vizitator, prin multitudinea de evenimente pe care le găzduieşte, prin propunerile adiacente informaţiei căutate, care pot conduce, în final, la o altă decizie din partea vizitatorului. Inspiraţional la nivel business se dovedeşte a fi prin prezenţa societăţilor comerciale în cadrul site-ului. Web site-ul looms.ro poate deveni un trend în ceea ce priveşte promovarea afacerilor în mediul online prin multitudinea de mijloace de promovare puse la dispoziţie, mijloace interconectate care pot genera o imagine de ansamblu asupra activităţii unei societăţi comerciale, inclusiv la nivel de interactivitate din partea vizitatorilor.

On-line
·         Banner
·         Legătura cu site-ul clientului (link)
·         Prezenţa în pagina principală a oraşului (Home page)
·         Advertorial
·         Construcţie Site companie.ro, micro-site
·         Actualizări/ up-datări periodice ale micro-site-ului sau a site-ului companie.ro (acestea includ doar partea tehnică a schimbării, dacă clientul nu pune la dispoziţie materialele necesare se vor aplica tarifele de la servicii suport, plus abonamentul)
·         Prezenţa în cadrul mai multor secţiuni/ oraşe
·         Realizarea de fotografii
·         Realizarea de filme de prezentare
·         Realizarea de texte necesare
·         DTP/ integrarea în conceptul creativ
Off–line
·         Tipar digital
·         Imprimare de mare dimensiuni
·         Obiecte promoţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu