miercuri, 16 mai 2012

Allview pregateste tableta PC AllDro2


AllDro2 va rula sistemul de operare Android 2.2 cu suport Flash 10.1, va avea un ecran de 8 inch proportionat 4/3, procesor Samsung ARM Cortex A8 1GHz, conectivitate Wi-Fi si camera foto frontala.
Viteza de procesare rapida a informatiilor, modul de vizualizare a fisierelor pe un ecran mare si realizarea streaming-ul video direct in interiorul paginilor folosind flash player-ul 10.1 instalat, recomanda AllDro2 tuturor utilizatorilor care isi doresc o tableta PC cu performante ridicate, a afirmat Silvia Soare, Manager Marketing.
AllDro2 va aduce in atentia utilizatorilor cele mai complexe si mai populare jocuri Android, Farm Story si Angry Birds. Mai mult, noua tableta va putea fi personalizata si cu alte sute de aplicatii utile si jocuri interesante care vor putea fi descarcate din magazinul Alllview de aplicatii – Aply Store.
Prin conexiunea HDMI, AllDro2 va reda la rezolutie FullHD pe un televizor compatibil toate fisierele multimedia inregistrate in memoria interna de 4 de GB care poate fi extinsa la 32 de GB prin card microSD. Muzica, fotografii, videoclipuri si filme cu subtitrare in limba romana, toate vor putea fi vizualizate pe televizor la o calitate superioara ridicata cu AllDro2.
Folosind aplicatii dedicate cum sunt Nimbuzz si Fring, microfonul incorporat si camera VGA frontala noua tableta va permite efectuarea apelurilor video prin Wi-Fi in retele precum Skype si Yahoo. De asemenea, cu AllDro2 utilizatorii vor putea accesa retele sociale, vor avea casuta postala este mereu la indemana si cei pasionati de lectura o vor putea folosi ca e-Book reader.

Un comentariu: