joi, 2 februarie 2012

Top 5 Tablete Android


Doar cu cativa ani in urma, puteai doar masura si compara tabletele cu Adroid de pe piata din India, dar acum acestea se pare ca au acaparat atentia tuturor. Majoritatea producatorilor sunt concentrate pe lasnsarea de tablete cu Android si aceste produse high-tech ademenesc invariabil consumatorii. In partea urmatoare a articolului voi prezenta detalii despre Top 5 al tabletelor Android care sunt de luat in considerare atunci cand vrem sa achizitionam un asemenea device.

Samsung Galaxy Tab 10.1
Galaxy Tab 10.1 de la Samsung are instalat sistemul de operare Android Honeycomb 3.1, iar numeroasele sale aplicatii au fost concepute pentru o experienta de utilizare mai eficienta. Tableta are o rezolutie de 1280 × 800 pixeli, iar ecranul ofera o calitate extraordinara imaginilor, acestea putand fi vizualizate aproape din orice unghi. Acest Samsung este atragator si are o greutate foarte mica, la fel ca iPad2. Cu toate acestea, datorita design-ului subtire intampina probleme atunci cand vine vorba de portul HDMI si cele USB. Dar, cu ajutorul unei mufe jack pentru casti si a unui slot de conexiune liber, ajunge sa fie un dusman veritabil pentru tabletele concurente de pe piata. De asemenea, dispune si de o camera frontala de 2 megapixeli si de una pe spatele device-ului de 3 megapixeli.
 Sony Tablet S
Ca si Samsung Galaxy Tab 10.1, Sony Tablet S are tot Android Honeycomb 3.2 si este una dintre cele mai bune alegeri pentru cumparatori datorita caracteristicilor si aplicatiilor sale exclusive. Designul lui Sony Tablet S contribuie si el la unicitatea dispozitivului, facandu-l unul dintre cele mai dorite gadget-uri de pe piata. Aceasta tableta are streaming perfect pentru muzica si optiunea DLNA de inregistrare video le ofera posibilitatea consumatorilor sa urmareasca videoclipuri pe un incredibil ecran oblic, care, de asemenea, face tastatura mai usor de folosit pentru utilizatori. Vine standard cu card de memorie de 16 GB si remote control integrat al IR ceea ce constituie una dintre cele mai bune caracteristici pe care le detine aceasta populara tableta.


Toshiba Thrive
Toshiba Thrive este un add-on in lumea tabletelor, fiind una dintre cele mai accesibile tablete echipate cu port USB si capacitate completa HDMI. Aceasta tableta are camera dubla, una pe fata si cealalta pe spate, ceea ce atrage toata atentia consumatorilor. Este cu siguranta mult mai voluminoasa in comparatie cu competitorii sai, dar este, fara indoiala, un device durabil. Toshiba Thrive cantareste 750 de grame, dar le permite consumatorilor sa se conecteze cu device-uri externe, cum ar fi tastaturi, imprimante si alte dispozitive electronice.

Asus Eee Pad Transformer
Fara indoiala, un dispozitiv superb si economic, Asus Eee Pad Transformer are de asemenea sistemul de operare Andoid Honeycomb  si costa 400$. Aceasta tableta de la Asus poseda un ecran high-eng care afiseaza imagini cu rezolutie mare. Asus Eee Pad Transformer este o tableta cu diagonala destul de mare (10.7”) fata de competitorii sai si are o rezolutie a ecranului de 1280 × 800 pixeli. Dintre caracteristicile importante ale tabletei, enumeram camera de 1.2 megapixeli, mini port HDMI, 2 porturi USB, cititor de carduri SD, WiFi, procesor  dual core de 1 GHz Nvidia Tegra, capacitate de 16 GB si slot de card micro SD, ceea ce o face cea mai buna alegere pentru consumatori.

Lenovo Android IdeaPad
Daca doriti un dispozitiv eficient si foarte bun care sa aiba sistemul de operare Android versiunea Honeycomb 3.1, atunci optati pentru Lenovo Android IdeaPad si veti castiga un pachet foarte puternic. Acesta tableta dispune de puternicul procesor Nvidia Tegra 2 T20 de 1 GHz, de WiFi, 3G, un ecran multi-touch HD LED de 25,6 cm si un editor de documente.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu