joi, 9 februarie 2012

eBay a cumparat Magento, Open-Source E-commerce Leader

eBay deţine în prezent 49% din Magento Inc, în urma unei precedent 22.5 milioane dolari de investiţii.

La sfârşitul T3, atunci când tranzacţia este de aşteptat pentru a închide, acest pachet minoritar de actiuni va deveni un plin 100%, ceea ce face eBay singurul proprietar din lume cele mai populare şi mai folosite platforma open-source.

Ca planuri de viitor, pentru eBay planuieste sa integreze foarte bine toate produsele Magento Inc, cu platforma sa X.Commerce viitoare.

Ce este X.Commerce? Potrivit eBay este o nouă platformă globală, comerţ deschis, care foloseste comunitatea de dezvoltatori la nivel mondial. Şi a membrilor comunităţii este ceea ce eBay (lungul a PayPal, în principal) şi au o multime de Magento.

Dar nu este mai mult decât Magento îndeplineşte ochi. Trebuie doar să privească dincolo de platforme de comert electronic Magento Community Edition şi Magento Enterprise Edition pentru a vedea de ce acest lucru este de fapt o afacere importantă la eBay.

Magento Inc oferă, de asemenea Magento Go, un SaaS (software-as-a-service), soluţie de folosit de o serie de comercianţi din întreaga lume şi Magento Mobile Edition, o platforma de comert electronic mobil.

Dacă anunţuri X.Commerce iniţiale au fost destul de vag, ideologic şi abstract, imagine care este în curs de pictat relevă un mamut în procesul.

X.Commerce va fi integrarea tehnologiilor de la companii precum eBay, PayPal, Magento şi GSI Commerce, e-commerce şi servicii de compania eBay de marketing platit 2.4 miliarde dolari la sfârşitul lunii martie 2011.

Această platformă nouă, oportunităţile şi tehnologii aduse de către companiile achizitionate vor permite eBay pentru a deveni un partener strategic pentru orice web, mobile sau locale, e-commerce tranzacţie.

În ceea ce priveşte platforma Magento editia comunitar, nici o declaraţie oficială a fost făcută, dar în Întrebări frecventeprevăzut în anunţul de eBay, nu sunt planificate schimbări imediate.

Pe lângă "comunicat de presa" clasic, atât directorii executivi postat clipuri video pe YouTube (încorporat de mai jos), care detaliază unele detalii ale tranzacţiei şi, de asemenea, direcţia şi Magento eBay va fi poziţia împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu