joi, 9 februarie 2012

5 jocuri Android pe care trebuie sa le incerci


Placerea de a juca si popularitatea jocurilor Android creste incredibil de repede pe piata. Jocurile Android in prezent sunt foarte apreciate de catre toti utilizatorii de device-uri cu acest sistem de operare. Astazi, toata lumea spera sa incerce aceste jocuri gratuite sau cele cu plata pe dispozitivele lor si sa intre intr-o noua era a jocurilor. Cu toate acestea, experienta de joc pe dispozitive cu Android a adus utilizatorilor o noua infatisare asupra jocurilor.
In continuare o sa aflam cateva informatii despre unele dintre cele mai cunoscute jocuri Android:

Angry Birds
Angry Birds a devenit cel mai popular joc Android si se afla pe primele pozitii in toate clasamentele. Acest joc a adunat instantaneu extraordinar de multi fani si este pus gratuit la dispozitia utilizatorilor. Mici pasari care se lupta pentru oua cu niste porci constituie tema acestui joc Android. A fost dezvoltat de Rovio Mobile, care au lansat o versiune actualizata pentru a se putea juca si cei cu ecrane QVGA.
Pro: este gratuit (se poate downloada de pe Android Market), ultima versiune a rezolvat unele probleme tehnice pentru Android 1.6, actualizari sezoniere.
Contra: timpul pierdut atunci cand pasarile furioase zboara pana la fortul purcelusilor.


Replica Island
Replica Island este, fara indoiala, unul dintre cele mai bune jocuri Android jucate de catre adolescenti. Este un joc interesant, de care te poti bucura jucandu-l cu un trackball acceptat de dispozitivul tau. Te poti distra facand diverse miscari cu ajutorul pad-ului in drumul spre urmatorul nivel. Dupa 40 de niveluri trecute cu success, o sa descoperi puterea acestei misterioase insule. Actiuni precum colectarea de puncte si sariturile entuziasmeaza cel mai mult jucatorii.
Pro: poate fi jucat de pe orice dispozitiv Android.
Contra: nu exista sunet in timpul jocului.


Air Control
Acest joc pentru tineri este unul dintre cele mai faimoase jocuri Android create de compania Logisoft. In acest joc, este controlor de trafic pentru a ajuta avioanele si elicopterele sa aterizeze fiecare pe banda destinata. Este un joc interesant pentru iubitorii de jocuri si foarte distractiv pentru aceia care nu au visat niciodata sa fie controlori de trafic aerian. Exista mai multe tipuri de avioane cum ar fi Zeppelin, Super Sonic si altele, iar tu trebuie sa indici pista avioanelor pentru a evita coliziunile si pentru a ateriza lin pe pista.
Pro: imaginile iti dau senzatia ca esti in anii 1950, tema muzicala unica, sistem de monitorizare statistic unic, merge foarte bine pe toate telefoanele si tabletele.
Contra: este un joc recurrent, are numar limitat de harti, si anume 6



ConnecToo
Cel de-al patrulea joc Android din lista este foarte popular in randul utilizatorilor de Facebook, joc in care trebuie sa unesti 2 piese de aceeasi culoare. Acest joc dispune de mai mult de 200 de nivele, existand si un clasament cu rezultatele uploadate de catre utilizatori si care poate fi, de asemenea, jucat gratuit.
Pro: reguli simple si metode usoare de a juca
Contra: viteza de descarcare mica



Paper toss
Acest joc este foarte cunoscut si jucat de multe persoane, de aceea nu l-am putut rata. Paper toss este un joc dezvoltat de cei de la Backflip si este un joc amunzant in care trebuie sa arunci hartia exact in cosul de gunoi, in functie de level intampinand anumite obstacole.
Pro: rezolutie mare, grafica puternica
Contra: destul de putine detalii vizuale, timp de incarcare mare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu