miercuri, 8 februarie 2012

GOOGLE

Ce este un Google?
„Googol" este termenul matematic folosit pentru un 1 urmat de 100 de zerouri. Termenul a fost inventat de Milton Sirotta, nepotul matematicianului american Edward Kasner si a fost popularizat in cartea „Mathematics and the Imagination" de Kasner si James Newman. Interpretarea data de Google acestui termen reflecta misiunea companiei de a organiza cantitatea imensa de informatii disponibila pe Web.

Filozofia companiei Google:
1. Concentreaza-te pe utilizator si restul vine de la sine.
2. Cel mai bine e sa faci un singur lucru, dar bine, bine de tot.
3. Repede e mai bine decat incet.
4. Democratia pe Web functioneaza.
5. Nu doar cei care lucreaza intr-un birou au nevoie de raspunsuri.
6. Poti sa castigi bani fara a comite o infractiune.
7. Intotdeauna exista mai multe informatii decat ai crede.
8. Nevoia de informatii este prezenta oriunde in lume.
9. Poti inspira seriozitate, chiar daca nu esti imbracat la patru ace.
10. Rezultatele extraordinare nu sunt suficiente.


Motorul de cautare Google
Misiunea motorului de cautare Google este de a oferi cea mai buna experienta in cautarea pe Internet facand publica lumii, accesibila si folositoare informatia. Google, dezvoltator al celui mai mare motor de cautare din lume, ofera cel mai rapid si usor mod de a gasi informatii pe web. Prin accesarea a mai mult de 1,3 miliarde de pagini, Google ofera rezultate relevante catre utilizatori si intreaga lume, in mod obisnuit in mai putin de jumatate de secunda. Azi, Google raspunde la mai mult de 100 de milioane cautari pe zi.
Tehnologia inovatoare de cautare a Google si designul elegant al interfetei separa Google de alte motoare de cautare de prima generatie. In loc sa foloseasca numai tehnologia de cautare cu ajutorul cuvintelor cheie sau a tag-urilor meta, Google se bazeaza pe tehnologia patentata PageRank, ce asigura faptul ca cele mai importante rezultate sunt intotdeauna afisate primele.
Metodele complexe, automatizate ale Google contin, in prealabil, interactiune din partea oamenilor. Spre deosebire de alte motoare de cautare, Google este structurat in asa fel incat nimeni nu poate cumpara o pozitie mai inalta in rezultate sau nu altereaza aceste rezultate. O cautare cu Google este o metoda cinstita si obiectiva pentru a gasi usor situri web de inalta calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu