joi, 9 februarie 2012

Chrome pentru Android 4.0


Google a anuntat in 8 februarie 2012 ca browser-ul Chrome este gata pentru platform Android Ice Cream Sandwich 4.0.


Tabletele si telefoanele cu sistemul de operare Android 4.0, atat din strainatate cat si din Romania, vor beneficia in zilele urmatoare de versiunea Beta a acestei aplicatii, insa limbile disponibile momentan sunt germane, portugheza, engleza, franceza si spaniola.



In momentul initierii cautarilor, in timp ce se tasteaza, in fundal se incarca rezultatele, astfel rezultatele finale vor fi afisate intr-un timp mult mai scurt. S-au adus imbunatatiri si la fiabilitatea filelor, care acum se pot adapta in functie de dispozitivul pe care este folosita aplicatia, de la un telefon cu un ecran mai mic, la o tableta cu un ecran mare.


O alta problema care trebuie rezolvata este aceea ca pe dispozitivele cu ecran mic, selectarea link-ului dorit este destul de dificila datorita lipsei spatiului, asa ca Google promite sa rezolve problema adaugand functia Link Preview care da zoom automat pe link-uri, in acest mod facilitand alegerea unui anumit link.
Ca si in cazul versiunii desktop, Chrome pentru Android Beta include modul de navigare incognito si setari avansate de confidentialitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu