vineri, 10 februarie 2012

Telefoane Android asteptate in 2012


Samsung Galaxy S3
Compania sud-coreeana nu a oferit prea multe detalii despre smartphone-ul care va inlocui S2, dar zvonurile spun ca va fi dotat cu un chip de 32 nm, care ofera o performanta grafica imbunatatita cu 50% fata de Galaxy S2. Nu se stie insa daca Samsung va prezenta Galaxy S3 la MWC sau mai tarziu in cursul anului.

 HTC Edge
Cu un ecran de 4,7 inci si cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich preinstalat, HTC Edge pare sa fie unul dintre telefoanele favorite in 2012. Smartphone-ul este dotat si cu un procesor quad-core la 1,5 GHz si cu o camera de 8 MP, care poate realiza filmari la 1080p full HD.

 Sony Ion
Primul telefon Sony dupa "despartirea" de Ericsson, Sony Ion pare ca are toate atuurile necesare pentru succes: procesor dual-core Snapdragon la 1,5 GHz, camera de 12 MP cu senzor Exmor R si 16 GB de memorie interna.

Smartphone Fujitsu
Fujitsu isi face intrarea in segmentul smartphone-urilor in acest an cu un dispozitiv dotat cu un chipset NVIDIA Tegra 3, care va rula Android. Smartphone-ul Fujitsu este asteptat cu interes si ar putea fi una dintre surprizele lui 2012.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu