vineri, 3 februarie 2012

eBay Integrare Magento - Comanda Importul şi Bursa de Valori de sincronizare la nivel

Extinderea M2e Pro integrează pe deplin în Magento platforma eBay. Acest lucru permite crearea rapidă şi simplă, precum şi de gestionare a listelor de produse (inclusiv sincronizarea automată a nivelului stocurilor, de stabilire a preţurilor, şi detalii despre produs), importul de tranzacţiile eBay, feedback-ul automat postarea pentru cumpărători şi multe alte sarcini, care reduc semnificativ timpul necesar pentru listare de întreţinere.

Extinderea interacţionează cu toate cele 23 de pieţe majore, inclusiv eBay eBay Motors. Aceasta susţine mai multe conturi eBay şi mai multe magazine Magento.

Listele M2e Pro se bazeaza pe 3 tipuri de şabloane: Vanzarea Format, Descriere şi General, care oferă flexibilitate şi minimizează eforturile.

  • Vanzarea Format Format conţine informaţii despre tipurile de listare, cantităţile, durata de licitaţie şi precizează preţul legate de date (inclusiv faptul că cel mai bun din oferta).
  • Format Descriere stabileşte de produse ", arata si se simt".
  • Format general, conţine setări de bază, care sunt necesare pentru listare de succes eBay.

Sincronizare de date între cota Magento eBay şi este reglementată de şablon de sincronizare.

Acţiunile de activare / dezactivare, să revizuiască, Relist Stop şi normele în sprijinul punerii în aplicare a strategiilor de template-uri de sincronizare numeroase care pot fi aplicate la lista relevante. (De exemplu, mai multe actualizări: cantitate, pret, titlu, descriere pentru unele elemente în timp ce cantitatea doar pentru alţii.), Plus, este posibil de aprograma acţiuni de produse (lista, relist), pe eBay.

Oferă o interfaţă prietenoasă: simplu Privire de ansamblu, "un singur click" si "vrac" de management (de exemplu, să revizuiască, relist, şi oprire) de articole listate eBay, navigare rapidă la aceste elemente introduse pe eBay şi de asociere produse în magazin Magento.

Pe lângă elementele enumerate de gestionare a M2e Pro, extinderea sprijină pe deplin (relist, stop), acţiuni pentru produsele enumerate de orice alt instrument (eBay, ChannelAdvisor, Auctiva, TurboLister, etc).

Caracteristica cea mai importantă extindere este abilitatea de a importa tranzacţiile eBay şi de a crea comenzi Magento. În ceea ce priveşte managementul comenzilor, ordinele de extindere tratează eBay a aparut ca ordine de Magento.

Îndeplinirea procesul de comanda este reflectată pe eBay. (Adică atunci când transferul este creat, un ordin eBay devine "Transportat" Dacă statutul de un transfer are un număr de urmărire, care este, de asemenea, postat pe eBay.).

Există setări flexibile pentru tranzacţiile pe eBay si comanda importatoare, care pot fi stabilite pentru fiecare cont eBay individual.

Este posibil să se menţină o mapare între state Ordine eBay şi stările Magento Ordine. O altă caracteristică utilă permite ca produsele care sunt vândute numai pe eBay pentru a fi importat mai târziu în catalogul Magento pentru prelucrarea comenzii.

În plus, în priza are capacitatea de a activa auto-răspuns pentru reacţiile de cumparatori, folosind template-uri predefinite de răspuns. Aceste setări de feedback şi de template-uri, de asemenea, pot fi stabilite pentru fiecare cont eBay individual. În funcţie de răspunsurile auto setările pot fi trimise fie de reacţiile pozitive sau pentru orice tip de alte reacţii.

Există diverse opţiuni de configurare la nivel mondial. Este posibil activa / dezactiva sincronizarea anumit nivel global - pentru toate conturile eBay la un loc. De asemenea, există opţiuni, care permit activa / dezactiva notificări utile (de exemplu atunci când cron nu se executa pentru ultimele 12 de ore sau feedback-ul nou negativ a fost primit de la cumpărător). În secţiunea pieţe, puteţi activa Pieţele eBay va lucra cu.

Există diverse opţiuni de configurare disponibile la nivel mondial: nu se limitează la sincronizarea pentru mai multe conturi eBay (de exemplu un punct de intrare), notificările (activare / dezactivare) de management (de exemplu loc de muncă întârziere cron sau de alertă feedback negativ).

Secţiune pieţe permite activarea de la oricare dintre Pieţele eBay.

În cele din urmă această extensie a exploatării forestiere excesive:

  • Autentificare Lista - oferă informaţii complete despre lista în timpul ciclului lor de viaţă (crearea, plus un catalog, lista de pe eBay, schimbări legate de produse (pret, cantitate, etc), acţiuni (revizui, Stop, Relist, Ştergere articol (e), eBay notificările, stergeri site, etc).
  • Treia Log Party Lista - conţine informaţii complete cu privire la Lista 3rd party pe durata ciclului lor de viaţă. (Import de listări de 3rd party de la eBay, 3 Oferte de partid acţiuni (Stop, Relist), notificările eBay, etc).
  • Log sincronizărilor - conţine şabloane, Comenzi, feedback şi 3rd Party de sincronizare Lista legate de erori.

Utilizatorii, dacă este necesar, sunt capabili de a curăţa în mod automat fişierele jurnal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu