joi, 9 februarie 2012

Amazon ar putea deschide in curand magazine "prin vecini"

     Daca ar fi sa ne luam dupa spesele celor de la Good e-Reader, Amazon, gigantul mondial al e-commerce-ului ar putea deschide in curand magazine fizice, precum sunt Apple stores dezvoltate de Apple.

     Primul magazin ar urma sa se deschida in cateva luni in Seatle, locul in care Jeff Bezos a pus bazele afacerii in 1994. Noul magazin ar urma sa comercializeze readerele Kindle, acesta din urma fiind produsul emblema al companiei.
     e-Readerele firmei Amazon sunt deja comercializate in anumite lanturi de magazine de peste Atlantic. Chiar daca Amazon nu dispune inca de propriile magazine fizice, unele din filialele sale au fost deja lasate in offline. In aceasta postura se afla Quidsi, specializat in produsele de infrumusetare.
     Daca ar fi deschise magazine fizice su sigla Amazon, aceasta nu ar face decat sa consolideze noul trend de distributie, care combina offline si online.
     In Romania aceasta miscare poate fi ilustrata de eMAG, care are atat un magazin virtual cat si puncte de vanzare (magazine, show-room).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu