joi, 8 septembrie 2011

Uinvest- bani din investirea in actiuni


Uinvest actioneaza ca un mediator financiar intre companii si investitor . Fondata in 2007, Uinvest are acum peste 20 de angajati, un birou in Ucraina (Kiev) si altul in SUA (Beverly Hills, California).A procesat pana acum peste 60 000 000 $ colaborand cu peste 5 000 de investitori.
Uinvest ajuta proprietarii de afaceri si investitorii sa se intalneasca online asigurand o platforma in beneficiul tuturor. Site-ul permite potentialilor investitori sa devina actionari intr-o afacere doar prin cateva clickuri. Investitorii pot analiza afacerile, pot interactiona cu alti investitori, sa cumpere si sa vanda actiuni si chiar sa ia decizii manageriale. Toate acestea online, in timp real!
Procedeul este simplu: iti cumperi online niste actiuni care iti aduc un venit lunar. Poti investi de la cateva zeci la mii de dolari, cat vrei. Actiunile le poti vinde cand vrei si iti recuperezi investitia. In plus, castigi 10% din ce investesc cei carora le-ai recomandat sistemul si se inscriu de pe linkul tau.
Concret Uinvest, cauta diverse proiecte cum ar fi restaurante, hoteluri, mall-uri, benzinarii etc. care vand actiuni. Prin intermediul celor de la Uinvest se pot cumpara aceste actiuni de pe urma carora se poate primi un castig lunar. Se pot cumpara mai multe actiuni de la mai multe proiecte in functie de banii pe care fiecare doreste sa ii investesca. De asemenea aceste se pot vinde oricand. Acest venit lunar se primeste atat cat tine perioada de investitie ( Investment period la fiecare proiect) apoi companiile cumpara actiunile de persoanele care detin actiunile, insa cele mai multe sunt pe o perioada nelimitata. Se poate face si specula, adica sa se cumpere actiuni si cand se termina sa fie vandute mai scump.
Uinvest are si un program de afiliere, ce consta in recomandarea afacerii altor persoane si inscriindu-le de pe linkul persoanei de afiliat, aceasta primeste 10% din ce investesc noii veniti.
Pentru inscrierea pe Uinvest trebuie sa se urmeze adresa https://uinvest.com.ua/, urmand ca apoi sa se completeze formularul de insriere, ulterior este necesara logarea in cont pentru a se analiza cu atentie informatiile de pe site si anume lista cu proiecte, pretul actiunilor, castigul lunar pentru fiecare etc. La sectiunea "buyers and sellers" se pot vedea preturile actiunilor. Pentru cumpararea actiunilor este nevoie de alimentarea contului cu bani la sectiunea Add funds, bani care pot fii transferati din contul de Alertpay sau Paypal.
Majoritatea afacerilor prezentate pe site se afla in Ucraina, tara cu peste 45 de milioane de locuitori, tara alaturi de Polonia va gazdiu in anul 2012 Campionatul European de Fotbal motiv pentru care, este un moment potrivit pentru investitii in aceasta tara, deoarece suporterii Campionatului European vor calatori pentru a-si incuraja favoritii, facand din momentul de fata unul potrivit pentru achizitionarea actiunilor in domeniul hotelurilor si a restaurantelor.
Compania Uinvest isi rezerva dreptul de a incasa 10% din castigul lunar obtinut de fiecare investitor, acesta fiind castigul lor. Procentul de 10% este un procent rezonabil avand in vedere ca se ocupa de intermedierea dintre companie si actionar, de discutii, de negocieri, de verificari, si de trimiterea prin posta a certificatelor de actionar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu