joi, 8 septembrie 2011

Neobux


Site-urile de tipul Paid to Click sau PTC (plătit să dai click) este una din cea mai ușoară cale de a face bani pe internet. Acest tip de site-uri ajută să faci bani fără a depune un efort prea mare, si nu necesita cunostinte aprofundate privind calculatoarele. Ceea ce trebuie facut este să se dea click pe câteva reclame. Inscrierea e gratuita si nu e obligatoriu sa investesti nimic daca nu vrei.
Cele mai multe site-uri Paid to click, pentru a fii platit, cer ca după ce ai dat click pe o reclamă să aștepți cam 30 de secunde. Când banii din contul ajung la suma minimă de plată poți cere plata. Plățile sunt în general efectuate prin AlertPay, PayPal sau Liberty Reserve. Se poate castiga o suma lunara de bani consistenta daca un utilizator este activ pe un numar mare de acest tip de site. Datorita dezvoltării industriei PTC, există mai multe site-uri de acest gen mai mult false decât adevărate.
Neobux este cel mai sigur, mai performant si mai corect site PTC (Paid To Click), cea mai simplă metodă de a face bani pe net, doar vizualizând câteva reclame zilnic.
NeoBux este primul PTC, care a introdus sistemul de plata instant si sistemul de inchiriat referali. Acest concept nou de PTC a atras peste 3 milioane de membri din toata lumea, ajungand cel mai popular site de acest gen.
Pentru fiecare click la linkurile care apar la "View Advertisements" vizualizată pentru 30 secunde din meniul de sus, se primeste intre 0,1 centi si 2 centi in functie de tipul de reclama, iar pentru fiecare link pe care unul din referalii directi il viziteaza, se primeste intre 0,05 centi si 1 cent. De asemenea se castiga 1% din toate cumparaturile pe care referalli directi le fac pe site.
Referrali sunt persoane care fac bani pentru persoanle care ii inchiriaza, sunt ca și niște angajați ai propriei firme. De pe urma unui referral se câștiga 0.5 cenți (Standard) sau 1 cent (Golden), pentru fiecare reclamă vazută de acesta.
Pentru a se castiga mai multi bani de pe neobux, se pot inchiria referalii pe o perioada de 30 de zile. De exemplu 3 referalii costa 60 de centi, sau 5 referalii cost 1 dolar, bani care se pot face foarte usor din reclame.
Numarul minim de referali ce pot fi inchiriati sunt 3, iar maximul 100. Referali se gasesc sub forma de "pachete" a cate 3, 5, 10, 20, 30, 40, 50, 70 si 100.
Pentru a inchiria referali, ei trebuie sa fie disponibili (butonul "REFERRALS" din contul NeoBux este de culoare verde).
In timpul a 24 ore exista posibilitatea sa se dea click pe 4-6 reclame ca membru standard si 10-12 ca membru golden. Tariful pentru a deveni membru golden este de 90 de dolari care se pot transfera din contul de pe neobux, sau din contul de pe Alertpay sau Paypal.
Banii din contul NeoBux se pot scoate cand se ajunge la suma minima de plata. Suma minima ce poate fi retrasa este 2$ (la prima plata), 3$ (la a doua plata), 4$ (la a treia plata) si tot asa pana la 10$. In momentul in care se ajunge la suma minima de plata, butonul "YOUR PAYMENT" devine verde si se poate cere plata. Dupa ce s-a dat click pe buton si s-a confirmat ca e-mailul este cel scris pe Alertpay sau PayPal, sunt primitii banii automat, in cateva secunde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu