marți, 6 septembrie 2011

Google a lansat libraria online

Reprezentantii Google au anuntat ca, pana in acest moment, au scanat peste 12 milioane de carti pentru librariea online.Libraria online se va numi GOOGLE BOOKS.

“Vrem sa punem cartile la dispozitia utilizatorilor, indiferent de dispozitivele pe care le detin acestia“, a declarat Gabriel Sticker, purtator de cuvant al Google, citat de BBC News Online.

Serviciul Google eBooks este in prezent disponibil pentru vanzari numai pentru utilizatorii din S.U.A. Se straduiesc sa extinda numărul tarilor in care Google eBooks este disponibil si sa ofere acest nou produs cititorilor din lumea intreaga.

Cartile pot fi descarcate pentru a fi citite pe PC-uri, smartphone-uri si e-readere dedicate, precum cele produse de Sony sau Barns&Noble, insa e notabil faptul ca Amazon Kindle nu este pe lista terminalelor agreate.

Amazon detine doua treimi din piata cartilor electronice in SUA, unde aproape patru milioane de persoane foloseau e-readere la final de 2009, urmand ca numarul sa treaca de 10 milioane la finalul anului 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu