joi, 8 septembrie 2011

Homepages friends


Toata lumea a folosit in motor de cautare macar o data in viata si cei mai multi suntem dependenti de acestea. Cele mai folosite sunt Google si Yahoo care furnizeaza cele mai bune rezultate dintre toate motoarele de cautare. Homepages Friends isi plateste utilizatorii pentru fiecare cautare facuta. Nu trebuie sa dai click pe reclame, nu trebuie sa-ti instalezi nici un program. Rezultatele returnate vor fi exact aceleasi ca pe Google sau Yahoo (schimbate din timp in timp). Plata pe o cautare poate varia intre 1 si 6 penny, depinzand de locul unde te afli, cat de des folosesti motorul de cautare si alti factori.
Homepages friends este un motor de cautare care te plateste daca il folosesti. Se castiga bani pe net folosind acest motor in mod normal si asta fara ca rezultatele cautarilor sa fie denaturate. Homepages friends are acorduri cu cei de la Yahoo si Google, astfel ca rezultatele sunt aceleasi.
Cautarile zilnice nu reprezinta singura modalitate de a face bani. In completare, fiecare user isi poate convinge si prietenii sa participe. Userul va primi un bonus de 10% din ce castiga ei, 5% din ce castiga prietenii lor, 2.5% din ce castiga prietenii prietenilor lor.
In ceea ce priveste plata, aceasta se face la o luna si jumatate dupa sfarsitul lunii in care userul a reusit sa stranga suma de 20 lire. Cu privire la modalitatile de plata acestea sunt foarte bune: transfer bancar sau paypal.
Exista 2 posibilitati de a face cautarile cat mai usoare. Se poate seta pagina de start a browserului cu pagina personala Homepages friends de unde userul are acces la cautarile pentru care va fii platit. Daca userul nu doreste sa-si schimbi pagina de start, pote alege sa-si instaleze Homepages friends ca motor de cautare in cadrul browserului sau (Internet Explorer, Mozilla, etc..) si sa-l acceseze prin casuta reservata motoarelor de cautare (Search Box – de obicei in dreapta barei de adrese, in coltul din dreapta sus).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu