marți, 6 septembrie 2011

Librarii online un avantaj pentru iubitorii de carti

Una dintre cele mai profitabile si usoare afaceri ale momentului este libraria online.
Metoda de a cumpara carti online este astazi preferata de foarte multi oameni deoarece astfel economisesc foarte mult timp, iar in unele cazuri preturile cartilor online sunt mai mici decat ale celor cumparate direct din librarie.
Promotiile si reducerile sunt anuntate mult mai usor, mai ales daca libraria online isi construieste si un newsletter pe care il trimite saptamanal abonatilor sai. Marele avantaj al unei astfel de librarii este ca ai intr-un singur loc toate cartile si poti comanda o carte pe care uneori o cauti fara succes in trei librarii reale luate la rand.

Fiind o pagina de internet inseamna ca este accesibila 24 de ore din 24 si poate fi accesata de oricine cu acces la internet. Aceasta spre deosebire de libraria propriu-zisa care are o adresa fixa si un program mai lung sau mai scurt de functionare. O librarie electronica este deschisa non-stop nu neaparat pentru ca vin vizitatori la 2 noaptea - desi se mai intampla si aceasta - ci pentru ca e foarte ieftin sa fie tinuta deschisa non-stop si mai ales nu trebuie platit un vânzator care sa o deserveasca. Astfel o librarie poate fi "virtual" disponibila pentru informaatii si comenzi 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Cele mai cunoscute site-uri din romania sunt

www.okian.ro, www.librarie.net, www.elefant.ro, www.humanitas.ro, www.supercarti.ro,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu