joi, 3 februarie 2011

Modalităţi de conectare şi servicii oferite

Dacă secolul XX se spune pe drept cuvânt că a aparţinut tehnologizării culminând în ultimii ani cu informatizarea şi dezvoltarea ciberneticii prin produsele finite numite calculatoare, secolul viitor se spune că va fi al comunicaţiilor.

Dacă la început au fost semnalele morse, telegraful apoi telefonul care a revoluţionat telecomunicaţiile, lucrurile au evoluat puternic la sfârşitul acestui secol culminând în zilele noastre cu un nou şi puternic concept numit Internet.

Spre deosebire de alte medii de imprimare paginile de Internet nu se limitează la o descriere pasivă a informaţiilor. Prin intermediul prezenţei pe Internet putem de asemenea să comunicam interactiv cu clienţii nostri. În cel mai simplu caz, oferiţi clienţilor posibilitatea de a comanda informaţia necesară prin formularele din Internet. Mai putem realiza şi bănci de date informative sau sisteme de cumpărare. Cea mai solicitată pagină activă poartă numele de „Internet-Shop” – un sistem cu ajutorul căruia vom putea realiza diverse pieţi de cumpărare prin Internet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu