marți, 25 ianuarie 2011

Directorul de magazine online



Aţi auzit de Allshops.ro? Dacă nu, vă informez că acesta este un site unde sunt înglobate o mulţime de site-uri care vând o gamă variată de produse pe piaţa din România. Astfel că, Allshops.ro nu este un magazin virtual ci un director de magazine online. Allshops.ro oferă o serie largă de servicii online, incluzând dar nelimitându-se la functionalităţi de prezentare, în funcţie de preţ a ofertelor de produse şi servicii ale magazinelor online. Allshops.ro pune la dispoziţia utilizatorilor săi informaţii despre produsele şi serviciile aflate în ofertele mai multor magazine online şi stabileşte legături de tip web către magazinele care comercializează aceste produse sau servicii.

Allshops.ro nu vinde produsele şi serviciile prezentate pe site şi nu are statut de intermediar, mandatar sau comisionar în raporturile comerciale iniţiate pe baza informaţiilor prezente pe site. Tranzacţiile de vânzare-cumpărare a produselor prezentate în cadrul site-ului au loc exclusiv între utilizatorul site-ului Allshops.ro şi magazinele online listate în cadrul Allshops.ro. Allshops.ro oferă o varietate de servicii pentru a vă asista în cumpărăturile de produse, bazate pe prezentare şi comparaţie. Allshops.ro oferă informaţii privind produse şi comercianţi şi oferă linkuri către comercianţii care vând produsele listate. Produsele listate pe site-ul Allshops.ro sunt vândute de către alţi comecianţi (terţe persoane), şi nu de Allshops.ro.


Astfel, Allshops.ro publică zilnic cele mai noi oferte, cele mai noi firme care se înscriu pe site şi de asemenea recomandările zilnice. Cumpărătorii se pot abona la newsletter pentru a primi toate aceste informaţii noi pe mail. Acest lucru este un avantaj pentru cei pasionaţi de shopping deoarece pot urmări cu uşurinţă noile oferte. Printre cele mai importante categorii de bunuri se enumeră: articole sportive, birotică, birouri, calculatoare, electrocasnice, flori, mobilă, sănătate, turism etc.


Din punctul meu de vedere, acest site este benefic atât pentru firme cât şi pentru cumpărător. Pentru firme este benefic deoarece au posibilitatea promovării produselor la costuri mai mici şi un răspuns bun din partea pieţei şi anume vânzarea cu succes a produselor. Pentru cumpărător este benefic deoarece toate firmele îşi au înglobate atât produsele cât şi ofertele de zi cu zi în acelaşi loc, cumpărătorul nefiind astfel obligat să caute şi în alte părţi. De aici rezultă şi economia de timp datorită comodităţii cumpărătorilor.

În consecinţă, dacă aveţi ceva de cumpărat sau dacă aveţi de făcut un cadou, Allshops.ro este locul potrivit pentru asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu