joi, 27 ianuarie 2011

Descrierea mediului electronic de afaceri

In ultimul mileniu au avut loc cele mai mari descoperiri ale ştiinţelor, iar ultimul secol este considerat cel mai dinamic, datorita arhicunoscutei revoluţiei industriale, care urmează sa ne ofere in continuu noi „miracole” utile in orice domeniu.

Aşa cum fiecare mare revoluţie si-a spus amprenta asupra societatii, si cea informaţionala a avut un mare impact si inca va avea daca se analizează tendinţele care se prefigurează in următorii ani, chiar luni, in domeniul tehnologiilor informaţionale adică de la e- Revolution la e- Life.

Revoluţia e-Business se desfăşoară acum şi aici (adică oriunde pe întregul glob); întreaga lume este conectată; multe dintre firmele mici pot deveni liderii de mâine ai pieţei globale; întreaga lume va beneficia de orice cuvânt care are adăugat un e.

Domeniul marelui „e” este atât de vast si atât de schimbător, incit informaţiile care se vehiculează despre el devin premiate de la o zi la alta.

Apare o noua economie căreia i se atribuie diferite nume, in încercarea de a fii surprins generatorul schimbării: economie digitala, economie „conectata”, economie a informaţiei, economie Internet.

Un comentariu:

  1. In prezent economia a conoscut un progres rapid , tehnologia fiind intr-o permanenta schimbare iar mediul de afaceri trebuie sa se adapteze acestor schimbari si sa evolueze odata cu ele.

    RăspundețiȘtergere