joi, 22 decembrie 2011

WordPress pentru Android 2.0



Android revolutioneaza din nou lumea gadget-urilor. Cei care nu pot sta departe de blogul lor, acum pot fi fericit daca au un dispozitiv cu sistem de operare Android deoarece aplicatia a avut parte de un upgrade major, care se focuseaza pe noua interfata si pe caracteristicile imbunatate ale editorului de mesaje.



Ce este nou?

Dashboard-ul a fost reproiectat complet aspectul putand acum sa adaugati actiuni pe care doriti sa le faceti cu blogul dumneavoastra chiar in acest loc. Puteti avea acces sa creati noi postari si pagini, sa uploadati fisiere media, sa puteti vizualiza statisticile, sa puteti citi bloguri si multe altele. Exista, de asemenea si o panglica frumoasa la comentarii care va arata numarul de comentarii pe care il aveti de moderat.

Bara de aplicatii pozitionata in partea de sus va permite sa accesati mult mai usor alte zone ale aplicatiei cat mai repede posibil. Doar prin simpla apasare a butonului cu numele blogului sunteti deja mutati pe celalalt blog, puteti sa reimprospatati continutul, si puteti apela dashboard-ul de oriunde va aflati in aplicatie in momentul respectiv.

Editorul de mesaje a fost imbunatatit cu multe noi functii extraordinare. A fost adaugata o bara de formatare care se afiseaza deasupra tastaturii atunci cand scrieti, ceea ce va permite foarte usor sa formatati textul si sa adaugati link-uri. Acest editor are si optiunea Fullscreen, oferindu-va atat spatiu cat aveti nevoie sa creati post-uri atunci cand lucrati.

Atasamentele media au fost si ele upgradate bineinteles. Imaginile nu va vor mai da bataie de cap, ele putand fi acum inserate in text, exact acolo unde va doriti. Optiunile disponibile imaginii s-au modificat, astfel prin click pe imagine puteti seta mai multe lucruri printre care titlul, legenda, pozitionarea imaginii si dimensiunea acesteia.

Suport pentru tablete
A fost acordata o atentie deosebita tabletelor la lansarea acestei versiuni, adaugandu-se astfel structuri special pentru tabletele Android, avand acoperire de la Galaxy Tab la Xoom.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu